Časa za regeneracijo ni bilo ravno veliko, saj so že zjutraj mladinci ponovno stopili na sceno. No, še pred njimi so moči na tradicionalni trasi skozi mestno jedro in na Jelenovem klancu pomerili najmlajši. 

Pri dečkih C sta dvakrat prevozila Jelenovega tudi Jan Kenda in Marcel Skok. Jan se je na klancu odlično znašel in ciljno črto prevozil kot deseti, Marcel pa je bil osemindvajseti.

Za njimi so štartali dečki A in B kjer je dirko vseskozi nadzoroval Anže Skok. V zadnjem krogu je že v spodnji tretjini klanca močno napadel, si do cilja privozil neulovljivo prednost in tako ponovno slavil zmago.

Pri mlajših mladincih sta tako kot včeraj nastopila Martin in Luka. Dirko je zaznamovalo nekaj napadov, kjer pa naša dva nista bila zraven. Na koncu je bil Martin osmi, Luka pa trideseti.

Tudi pri starejših mladincih je bila zasedba enaka včerajšni. Tempo se je skozi dirko stopnjeval in Jelenov klanec je delal selekcijo. Žiga in Miha sta se uklonila metli, Matic je ostal v večji skupini, Simon pa je bil v manjši vodilni skupinici. Tudi ta se je proti koncu zmanjšala in v ciljnem šprintu mu je malenkost zmanjkalo, a tudi četrto mesto ni kar tako.

Rezultati

Fotogalerija

Po krajšem premoru so se udarili rekreativci in podjetniki, kjer je bil Valter Bonča odličen tretji, kot zadnji pa so se na štartno linijo postavili še člani in mlajši člani. Borut Božič, Jan Tratnik, Dejan Bajt, Žiga Grošelj, Miha Poljanec in Žan Podgornik so bili deležni bučne podpore na Jelenovem klancu, kar je Jan s pridom izkoristil in si v šest krogov dolgem begu dvojice privozil svojo drugo zmago na veliki nagradi Kranja.

Rezultati

Fotogalerija

Fotke na prijavim.se