Tokratno tekmovanje nas je pričakalo z dežjem in razmočenim terenom, zato smo s preizkusom terena odlašali do zadnjega. Dež smo sicer v dobršni meri premagali, toda za osušitev podlage je bilo premalo časa, kljub nekaj zamude na startu. Tako se je travnata površina na izpostavljenih delih spremenila v blato, kar je še največ preglavic povzročilo prav najmlajšim, a zabave ni manjkalo smiley!
 
Ne glede na to, se je dirkalo na polno. Začeli sta Hana Gnezda in Ivana Rosa Novak v kategoriji do 7 let, ki sta ponovno osvojili prvi dve mesti. Sledili o fantje v kategoriji do 9 let, ki so s petim in šestim mestom Vita Felc in Jošta Svetličič zasedli mesta tik pod stopničkami. Dve mesti za slednjim se je uvrstil še Marcel Skok. Naša najštevilčnejša kategorija je pri fantih do 11 let. Najbolje se je ponovno odrezal Maj Felc s tretjim mestom, Nace Gnezda je bil peti, Jakob Tratnik in David Svit Novak sedmi oz. osmi, Aleš Skok in Jure Čibej pa enajsti oz. trinajsti. Barbara Čibej je bila v kategoriji do 13 let še enkrat več na najvišji stopnički, Matej Lahajnar v isti kategoriji pri fantih pa na tretji. Na stopničke se je z drugim mestom uvrstil tudi Anže Skok, medtem ko se je Mark Hvala po velikih tehničnih težavah prebil do desetega mesta. Sledili so še starti starejših kategorij, kjer je med veterani 1 Boris Tušar zasedel sedmo mesto, končali pa z najelitnejšimi, kjer so se v kategoriji do 17 let izkazali tudi naši. Miha Tratnik Bajc je bil tudi tokrat drugi, Aljaž Tratnik četrti, Nejc Mrak pa sedmi.
 
Po deževni soboti, je bil v nedeljo na tudi na Javorniškem Rovtu precej lepše vreme. Po zagotovilu organizatorja, pa je tudi trava že poganjala na novo …

 

Rezultati

Fotografije