Konec preteklega tedna, je potekala dirka slovenskega pokala za mlade gorske kolesarje. Tekmovalci Sloge 1902 so tudi tokrat posegli po vidnih rezultatih. Najbolj nas je razveselil Peter Svetličič, ki je zmagal v kategoriji U11M. Druga mesta so prispevali Žan Gnezda (U9M), Ivana Rosa Novak (U7W) ter Špela Čuk (U9W), tretja pa Anže Skok (U13M), Barbara Čibej (U13W) ter še enkrat več Mrak Nejc v kategoriji U15M.

Ostalim na žalost ni uspelo na stopničke, so se pa prav tako srčno borili, ter se v svojih kategorijah uvrstili med četrtim in osemnajstim mestom. Nastopali so še: Čibej Jure, Marcel Skok, Jošt Svetličič, Maj Felc, Jakob Tratnik, Nace Gnezda, David Svit Novak, Matej Lahajnar, Jernej Tolar in Čibej Simon.

Da pa je poganjanje kolesa, poleg krepitve telesa in duha seveda, lahko koristna stvar še na kakšen drugačen način, se je prepričal naš Aljaž, ki je prisilni počitek izkoristil za trening na "valjarjih", ter si tekom treninga s pomočjo generatorja, ki je bil povezan s kolesom, skuhal čaj 🙂 ! Verjemite, ni tako enostavna zadeva, kljub bučni podpori kolesarskih prijateljev!

Fotogalerija

Rezultati