Kategorija:

Leše – Prevalje so bile prizorišče olimpijskega krosa za pokal mladih. Lep sončen dan in suha proga sta bila pravi recept za dober dogodek in odlične boje. Organizatorji so poskrbeli za tehnično zahtevne proge prilagojene starosti tekmovalcev. Odlično so se izkazali tudi naši tekmovalci.

Boškin Aljaž z drugim mestom pri dečkih U7. Boškin Filip z drugim mestom pri dečkih U9. Še eno drugo mesto nam je prinesla Hana Gnezda v kategoriji deklic U9, Ivana Rosa Novak pa je bila v isti kategoriji šesta. Šesti je bil tudi Jošt Svetličič med dečki U11. V kategoriji dečkov U13 so nas zastopali Nace Gnezda, Aleš Skok in Tine Jereb, ki so osvojili peto, osmo in deseto mesto. Med deklicami do 13 let smo imeli kar dve na zmagovalnem odru – Nuša Moroz je bila druga, Špela Čuk pa tretja. V kategoriji dečkov do 15 let stanas zastopala Peter Svetličič, ki je končal kot deveti in Jan Jereb, ki je ciljno črto prevozil kot devetnajsti. Še eno srebrno medaljo pa je osvojil Anže Skok v kategoriji mlajših mladincev oz. U17.

Aleš Skok nam je o dirki zapisal naslednje: Vreme je bilo deževno in sončno, proga pa je bila zahtevna, mokra in spolzka. Proga je potekala po nogometnem igrišču in po meji.

rezultati

foto na prijavim.se

lese