Pomlad je na plano privabila številne ljubitelje teka, ponovno pa so se pričeli tudi tekaški treningi z maratoncem Romanom Kejžarjem. In ker je za uspešen tek pomembna tudi ustrezna športna oprema, vas v ponedeljek, 30. 3., vabimo, da se nam pridružite na testu tekaških copat Mizuno. Potekali pa bodo tudi testi pohodne obutve Merrell ter ur Polar.

S koncem meseca marca so se v Idriji pričeli skupinski tekaški treningi z bivšim slovenskim maratoncem Romanom Kejžarjem. Ob tej priložnosti vabimo vse tekače, začetnike in tiste bolj izkušene, da se nam ob ponedeljkih pridružite na parkirišču v Mejci »pr’ Kamšt«. Za vse zaposlene v Hidrii znaša mesečna vadba 10 €, posamezni trening pa 4 €. Za vse ostale je cena mesečne vadbe 15 €.

In ker je za uspešen tek pomembna tudi ustrezna športna oprema, vas prihodnji ponedeljek, 30. marca, ob 16. uri vabimo v avlo Hidriinega Inštituta za materiale in tehnologije, kjer bo z Romanom Kejžarjem ter predstavniki blagovnih znamk Mizuno, Polar in Merrell potekalo svetovanje ter testiranje športne opreme. Ob tej priložnosti bo omenjeno opremo mogoče pomeriti ter preizkusiti na terenu, za vse, ki se bi morebiti odločili za nakup, pa predstavniki blagovnih znam nudijo popust: športni copati Mizuno – 35 %, ure Polar – 20 %, pohodna obutev Merrell – 30 %. Pačilo bo možno z gotovino na samem dogodku ali naknadno po pošti.

Po končanem testiranju bo sledil tekaški trening, ki bo tokrat izjemoma potekal v Spodnji Idriji.

Vabljeni torej vsi (zaposleni ter seveda tudi ostali), ki bi želeli izvedeti kaj več o pravilni izbiri tekaške opreme. Prijave za test športne opreme zbiramo do četrtka, 26. 3. 2015, do 16. ure na e-mail majda.bericic@hidria.com.

Izkoristite priložnost ter osebno spoznajte Romana Kejžarja, najuspešnejšega slovenskega maratonca, s katerim smo se o teku, maratonu ter pomembnosti fizične pripravljenosti na sploh pogovarjali tudi v zadnji številki revije Hidria.

RK

R