Čeprav letošnje tekovanje v iskanju izgubljene ovce ni štelo za slovenski pokal, se je kar nekaj slovenskih zasedb odločilo za pomoč hrvaškim kolegom. Med njimi tudi deveterica iz našega društva.

Že pred poldnevom, so se za ovco zapodili fantje in dekleta v kategoriji do 13 let. Med slednjimi, sta najhitreje opravili prav Nuša Moroz in Špela Čuk, ki sta osvojili dvojno zmago, medtem ko sta Tine Jereb in David Svit Novak med fanti zaključila na sedmem in osmem mestu. Sledil je start U14 in U15, kjer je v  kategoriji mlajših Jan Jereb osvojil šesto mesto.

Med veterani, amaterji, mladinci in člani tudi tokrat nismo bili zastopani, smo pa bili zelo uspešno zopet zraven, v kategorijah U7, U9 in U11, kjer so se prav vsi uvrstili na zmagovlni oder. Pri najmlajših je Aljaž Boškin osvojil drugo mesto, prav tako pri dekletah v kategoriji starejših Ivana Rosa Novak, medtem ko je Filip Boškin pri dečkih enake starosti zmagal. Pri najstarejših nas je zastopal Jošt Svetličič, ki je prav tako osvojil stopničke, z osvojenim končnim tretjim mestom.

Rezultati U7-U9U11, U13 U14-U15

Fotke na FB BBK Grožnjan