Pretekli vikend sta za mlajše in mladinske selekcije potekali dve tekmovanji in sicer 28.8. Pokal Bojana Udoviča v Šenčurju, ki je bila predvsem za mlajše selekcije dečkov in deklic, po poletnem premoru, težko pričakovana dirka.
Deževno jutro je prineslo tehnično zahtevno tekmo, ki je postregla tudi s padci, vendar na srečo ne v vrstah KD Sloga Idrija. Pri najmlajših dečkih C sta Nik Hvala in Jakob Prezelj zasedla 15. in 21. mesto. Med deklicami A je Ivana Rosa Novak zasedla 9. mesto. Zadnja je nastopila Nuša Moroz, ki je med mlajšimi mladinkami stopila na odlično srebrno stopničko.
 
V nedeljo 29.8. je v Tropovcih tradicionalno tekmovanje za Pokal občine Tišina, prineslo kar dve kolajni. Prvih stopničk se je med 38 tekmovalci dečkov C razveselil Nik Hvala, ki si je v ciljnem šprintu priboril tretje mesto, Jakob Prezelj pa je v času vodilne skupine zasedel 19. mesto. Med deklicami A je nastopila Ivana Rosa Novak, ki se je uvrstila na 10. mesto. Nuša Moroz je med nevihto zaključila Slogine nastope ta vikend in za češnjo na torti postregla z 1. mestom ter odnesla domov Pokal občine Tišina.