V nedeljo 13.9. je bila 1. dirka za pokal Občine Straža za deklice in dečke v cestnem kolesarstvu. Trasa dirke je potekala po ulicah Straže, krog je bil dolg 1,1 km, z višinsko razliko 20m.
KD Sloga 1902 so zastopali: Marcel Skok, Jan Kenda in Aleš Skok.

Kot je na dolenjskem navada,  so tudi tokrat organizatorji (KK Adria mobil), organizirali tekmovaje tudi za kategorije: dečki D (letnik 2004) in dečki E (letnik 2005 in mlajši).

Prvi se je na progo podal Marcel Skok v kategoriji dečki E. Vozili so 3 kroge in kmalu po štartu sta že bežala Anže Ravbar Adria in Marcel Skok Sloga 1902, v zadnjem krogu je Ravbar še pospešil in zmagal. Marcel je bil odličen 2. Božnar Prosen Enej Sava je bil 3.

Jan Kenda je v kategoriji dečki D vozil 5 krogov, Dirko je odločil silovit šprint enajstih kolesarjev v katerem se je najbolje odrezal Jan Kenda in zasluženo zmagal. 2. je bil Žiga Žnidar Grega Bole.3. pa Aljaž Turk Adria.

Pri dečkih C nas je zastopal Aleš Skok, vozili so 8 krogov. Zmagal je Jaka Špoljar Adria, 2. je bil Jan Jordan Adria3. Žan žnidar Perutnina Ptuj. Aleš je bil 22

Rezultati