V nedeljo so se tekmovalci našega društva odpravili na tretjo postajo letošnjih pokalnih dirk olimpijskega krosa.
Tokrat je tekmovanje priredil KK Melamin iz Kočevja, katerega članov sicer navadno ne srečujemo na gorskokolesarskih dirkah.
Organizator je starte priredil ločeno za vsako starostno kategorijo, s pričetkom najmlajših, kjer sta nas zastopala Tomaž Močnik ter Aljaž Boškin z osvojenim tretjim oz. petim mestom. Sledila je kategorija U9, kjer sta med deklicami Hana Gnezda in Ivana Rosa Novak osvojili tretje in šesto mesto, še bolje pa je kolesaril Filip Boškin, ki je med dečki ponovno zmagal. V kategoriji do enajst let sta nas tokrat zastopala le dva. Jošt Svetličič je osvojil šesto mesto, medtem ko je bil Marcel Skok deveti. Najštevilčnejša je bila zasedba fantov in deklet do trinajst let. Nuši Moroz je tokrat za zmago nekaj zmanjkalo, Špela Čuk pa je bila še enkrat več tretja. Le mesto na njo, a pri fantih, je dirko končal Nace Gnezda, od osmega do desetega mesta so se razvrstili Aleš Skok, Jan Kenda in David Svit Novak, Tine Jereb je osvojil petnajsto mesto, Jure Čibej sedemnajsto, devetnajsti pa je bil Matija Močnik. Sledila je dirka U15, kjer se je Peter Svetličič uvrstil na dvanajsto mesto, medtem ko je bil Anže Skok med mlajšimi mladinci tokrat tretji.
Nazadnje so se v boje z člani in mlajšimi člani podali še naši mladinci, Tudi tokrat je Simon Čibej suvereno zmagal, Miha Tratnik Bajc je z drugim mestom dosegel letošnjo najboljšo uvrstitev, medtem, ko je Aljaž Tratnik dirko končal na sedmem mestu.

Rezultati

WP_20150503_016 WP_20150503_017 WP_20150503_019