V nedeljo 31.5. smo se odpravili na dirko GP Sϋdkarnten v Avstrijo. Na startu dirke pri starejših mladincih je bilo okoli 60 tekmovavcev med njimi tudi Patrik Komel, Simon Čibej, Aljaž Mugerli ter Žiga Čuk. Prevoziti smo morali 4 dokaj razgibane kroge v skupni dolžini 97km. Prva dva kroga sta minila brez večjih posebnosti, v tretjem krogu pa je ušla skupinica 8 kolesarjev kateri sta se kasneje priključila še 2. V tej ubežni skupini ni bilo nobenega našega predstavnika. Skupina je nato do cilja nadaljevala v svojem tempu saj smo vedeli da ubežne skupine ne bomo več videli. Na zadnjem vzponu proti cilju se je v skupini najbolje znašel Patrik ki je zasedel 24. mesto. Ostali smo prišli takoj za skupino.

Mlajši mladinci so morali prevoziti 3 kroge dolžine 24 km. Barve Sloge je v tej kategoriji zastopal Anže Skok. Tekmovalci so napadali že od starta, ampak so bili vsi poiskusi bega zaman. Slovenski kolesarji so dirko nadzorovali in v zadnjih 5 km je prišla večja skupina. tekmovalci so napadali ampak dirko je odločil 1 km dolg ciljni klaneckjer se je od glavnine odcepila skupinica petnajstih kolesarjev, Anže je ostal v 2. ubežni skupini in zasedel končno 21. mesto.

Na dirki članov pa je v zadnjem krogu napadel Jan Tratnik, bil nato v šprintu trojice najmočnejši in po 194 km slavil že svojo tretjo zmago.