Pretekli vikend sta bili na sporedu še zaključni tekmovanji v XC in cestnem kolesarstvu. V soboto 9.10. se je odvijalo državno prvenstvo v vzponu z gorskimi kolesi na Zabreško planino na katerem so KD SLoga Idrija zastopali štirje tekmovalci in prav vsi so se uvrstili na zmagovalni oder. V najmlajši kategoriji U11 je Jakob Prezelj zasedel drugo mesto. Med dečki U11 sta prvo in drugo mesto prikolesarila Nik Hvala (2.) in Aljaž Boškin (1.), Filip Boškin pa je med dečki U15 okoli vratu obesel bronasto kolajno za tretje mesto.
Na hladno nedeljo 10.10. se je v Podsmreki odvijala tudi zaključna tekma cestnega kolesarstva. Med najštevilčnejšo kategorijo dečkov C (U13) sta tekmovala Nik Hvala, ki se je uvrstil na 6. mesto in Jakob Prezelj (34.). Deklice A je zastopala Ivana Rosa Novak, ki je zaključila na 8. mestu. Nuša Moroz, ki je tudi edina med starejšimi mladinkami prekolesarila vseh 11 krogov, pa je postala zmagovalka zaključne tekme te sezone.
 
Konec sezone je prinesel tudi rezultate skupnih seštevkov v XCO mladi in cestnem kolesarstvu ki je bila za rdeče-bele-črne nadvse uspešna.
V pokalni razvrstitvi XCO mladi so med deklicami U7, dečki U9 in dečki U11 zmagovalci skupnih seštevkov postali Manca Prezelj, Liam Logar in Jakob Prezelj. Pri dečkih U13 je Nik Hvala dosegel 5 mesto, Filip Boškin pa je v izjemni konkurenci U15 odnesel 3. mesto v skupnem seštevku.
V cestnem kolesarstvu kakor vsako sezono izstopa rezultat Nuše Moroz, ki je kljub primanjkljaju nekaj temem zasedla drugo mesto. Pohvalo za krstno sezono si zasluži Nik Hvala, ki je končal na 5. mestu v kategroiji dečkov C (U13). Prav tako je končno 5. mesto pripadlo Ivani Rosi Novak. V zobe pa ne smemo gledati tudi končni uvrstitvi Jakoba Prezlja, ki je kot eden izmed najmlajših predstavnikov dečkov C dosegel skupno 28. mesto med kar 57 tekmovalci.