Nova dirka v pokalu Slovenije – tokrat v Kranju. Na zanimivi trasi, ki je bila speljana po in ob velodromu, smo tokrat imeli številčnejšo ekipo ter veliko zvestih navijačev. Naj kar takoj zapišemo, da je bila organiacija in trasa super, zataknilo pa se je pri rezultatih. Tako so bili skupaj s pomočjo tekmovalcev (po principu fair play-a) določeni le dobitniki medalj, ostali rezultati pa naj bi bili objavljeni v nekaj dneh …

Kot je že v navadi, so prvi na sceno stopili mladinci, kjer smo imeli v ognju tri Slogovce in Savčana. Miha Tratnik Bajc se je boril prav za vrh in po napetih bojih osvojil drugo mesto. Simon Čibej, Žiga Čuk in Miha Poljanec (v zelenem dresu) pa so se uvrstili v nekje do konca deseterice.

Naslednji so v "ring" stopili člani in starejši člani. Jure Laharnar za Slogo 1902, Žiga Grošelj za Savo, Dejan Bajt za Amplatz, Jan Tratnik za Tirol in Žan Podgornik za Team Rapso. Tudi tukaj je šlo na nož, kot se temu reče, a med prve tri ni uspelo nobenemu.

Zadnji so štartali dčki in deklice do petnajst let. Anže Skok se je skozi celo dirko boril in šele v zaključnem šprintu izgubil dvoboj. Kljub temu je odšel domov z medaljo – tokrat srebrno.

Rezultati

Fotomateriala pa je tokrat res veliko:

Miha Tratnik Bajc – povezava do galerije

Prijavim.se – povezava do galerije