V nedeljo 24.4. se je v Dragatušu odvijala tekma za slovenski pokal. V Dragatušu nas je pričakalo deževno vreme in zelo spolzka cesta. Najprej se je v  tekmo podala naša edina ženska predstavnica Nuša Moroz in sicer z dečki D in na koncu zasedla odlično 2. Mesto. Ob 12:50 se je začela tekma za dečke C. V tej kategoriji smo imeli dva predstavnika , Kenda Jana in Skok Marcela, ki sta se dobro odrezala. Jan je dosegel 4. Mesto Marcel pa 6. Mesto. Naslednja je na progo šla skupna mlajših mladincev . Naš predstavnik Skok Anže se je uvrstil na finalno tekmo.

Pred finalno tekmo mlajših mladincev so se na štart pognali še dečki B. V tej kategoriji smo imeli največ predstavnikov Sloge, to so David Svit Novak, Nace Gnezda in Aleš Skok. Tekma je potekala hitro in zato je 15 krogov hitro minilo. Rezultati pa so bili: Aleš 14. Mesto, Nace 16 mesto in David 19. Mesto.

Po končani dirki dečkov A in B je bila na vrsti še finalna tekma mlajših mladincev. Imeli so 30 krogov. Anže je bil ves čas dirke v ospredju, na koncu pa za malo zgrešil stopničke in osvojil 4. Mesto.

Vsi izmučeni, vendar zadovoljni z rezultati smo se pozno zvečer vrnili domov.

rezultati